Yrityskysely (Paltamo, Puolanka, Hyrynsalmi, Ristijärvi)

Yrittäjä, vastaa ja vaikuta! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kuntakohtaisesti 100e ostoslahjakortti oman kunnan yritykseen!

Noste-hanke on neljän kunnan yrityskehityshanke (Hyrynsalmi, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi), jonka kyselyssä päivitetään nyt yritysten perustiedot ja kartoitetaan kehitysnäkymät ja -tarpeet.
Lisäksi sinulla on mahdollisuus kertoa mielipiteesi oman kuntasi palveluista ja onko yritykselläsi halukkuutta tiiviimpään yhteistyöhön muiden kuntien - ja yritysten kanssa esim. alihankintaketjujen tai yhteisten sähköisen työkalujen muodossa.

Kysely on auki 3.9.2017 saakka.
Perustiedot
Tarpeet ja tulevaisuus
Some markkinointi ja asiakkuuksienhallinta
Kunnan palvelut ja yritysyhteistyö
Lopuksi
Yrityksen perustietoja (kyselyn kohdat 1-10) käytetään ja julkaistaan kunnan yritysrekistereissä ja portaaleissa. Muita kyselyn tietoja (kohdat 11-29) hyödynnetään tarvittaessa hankkeessa mukana olevien kuntien ja Kainuun elinkeinojen kehittäjäverkostoissa (Kainuun Liitto, Kainuun Etu, Kasvua Kainuuseen). Kyselyn tuloksia käsitellään julkisesti yleisellä tasolla. Yksittäisen yrityksen tietoja ei esitellä julkisesti kyselyn tuloksissa.
© tutkimuspalvelut.fi